Välkomna hit!

Sedan februari 2010 har jag skrivit på Sveriges Arkitekter Örebros blogg. Nu är jag inte längre med i styrelsen eftersom jag precis håller på att flytta till Uppsala. Men jag har verkligen gillat att blogga så jag tänkte se om jag kunde fortsätta med det i egen regi.

Det här är en gammal blogg från 2008 som jag nu tänkte återuppväcka. Då blev den mest till för att jag skulle kunna visa bilder från en Kina-resa (kika längre ner) Men jag tycker fortfarande att underrubriken jag satte då kan passa rätt bra:

Arkitektur - Böcker - Mode - Resor - Sömnad - Teckningar och annat som gör livet intressant


För Sveriges Arkitekter har jag ju huvudsakingen skrivit om arkitektur, och det kommer nog att bli en hel del sådant framöver också, men nu i min egen blogg kan jag kosta på mig att vara lite mer personlig och egensinnig så vi får se vad som dyker upp.

Mitt mål kommer vara att det ska hända något nytt här varje vecka, så här i början ska jag se om jag inte kan gå in och göra några enklare, tidsinställda inlägg för ett par veckor. Jag kommer som sagt var flytta och börja ett nytt jobb, sådant brukar inte vara någon picnic.

En av de saker som gör det roligt att blogga är att andra läser vad man skrivit. Så, snälla, snälla när du läser det här ta dig gärna tid att kommentera, om så bara för att säga Hej. Det är spännande att veta vem man skriver för.

Välkomna, såväl gamla som nya läsare!


Kommentarer
Postat av: Anneli

Hej Karin. Spännande att läsa om eran resa som jag inte visste så mycket om :-) kommer kika in då o då för att se vad du pysslar med :-) kram och lycka till med nya jobbet samt lgh.

2012-01-17 @ 18:34:18
Postat av: Nina

Jätteroligt att upptäcka din blogg och få se bilder från resan till Kina!Nina

2012-01-17 @ 19:26:50
Postat av: Linda

Hej Karin!

Jag hänger med och följer med spänning din och Patriks nya resa i, bort från, till Uppsala! Hoppas allt med flytt och annat flyter på smärtfritt. Lycka till!

/Linda ÖJ

2012-01-19 @ 18:38:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0